Løbeprogram – første uge – 5 – 1 – 5 – 1 – 3

Nyt løbeprogram. Første uge er i gang. Den lyder på: 5 minutters gang, 1 minuts løb, 5 minutters gang, 1 minuts løb og 3 minutters gang. 3 gange i løbet af ugen. Det går lidt langsomt fremad og tålmodighed er ikke min spidskompetence. Men jeg tror det er nok godt nok at starte langsomt. Og det er under alle omstændigheder dejligt at have løbeskoene på igen. Og så skinner solen og himlen er blå 🙂

Lisbjerg Skov – et dejligt sted til de første løbeture

I dag løb jeg i Lisbjerg Skov ved Aarhus. Det er et af mine yndlings-løbe-steder. Jeg synes, det er smukt, at følge årstiderne i skoven. Der kommer sjældent ret mange mennesker. Og så er der en skøn udsigt oppe fra toppen af bakken – ned over “vores egen sø” Egå Engsø og  videre ned over Aarhusbugten ved Riisskov. Der er flere stier at følge i Lisbjerg Skov – og den egner sig rigtig godt til små ture. I dag lå der sne, solen skinnede og himlen var klar og blå.

Vis større kort

Nyt løbeprogram fra iFORM

Jeg havde egentlig tilmeldt mig løbeprogrammet “Fart under fødderne” fra Vorespuls.dk. Og jeg så frem til at få motivation, råd og inspiration i mailboksen hver uge. Men der kom aldrig noget i min mail, så jeg fandt et andet program hos iFORM.

Det nye program fra iFORM passer mig også bedre, for det strækker sig kun over 8 uger, hvor det andet program strakte sig over 30. Det betyder, at jeg kan løbe 5 km. igen i afslutningen af marts – hvis ellers alt går vel og jeg ikke får skader undervejs. Jeg har lagt et link til det nye løbeprogram nederst.

Løbeprogram Løb 5 km.: http://iform.dk/traening/loeb/5-km-loebeprogram/traeningsprogram-loeb-5-km

Tilbage til forsiden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *