Om bloggen

Jeg har haft en lang løbepause efter en lyskeskade. Nu vil jeg gerne i gang med at løbe igen. Jeg er spændt på, om jeg med viden og målrettet træning (som jeg deler her på bloggen) og måske din hjælp kan komme tilbage i løbeskoene.

Jeg hedder Helene Hammerholt og jeg elsker at løbe. Eller jeg elskede at løbe. Jeg startede med at løbe i 2007 – mest fordi, jeg var holdt op med at ryge og skulle finde på noget andet 🙂 Og jeg kom i den grad til at nyde mit løb. Jeg nød naturen, jeg nød at koble af, og jeg nød at svede og puste.

Jeg løb i et par år – hver anden dag – 5 km. Det var dejligt. Men det blev også lidt kedeligt. Så jeg satte distancen op til 10 km. Ganske langsomt og forsigtigt – i løbet af 8 uger. Det skulle jeg aldrig have gjort. Jeg fik en skade i lysken. Og så var det slut med løb.

Jeg forsøgte alt – holdt pause, trænede forsigtigt op igen. Det duede ikke. Så holdt jeg pause igen, fik “deep tissue sportsmassage” på min “psoas-muskel” og forsøgte igen. Det virkede i 3 måneder. Så var den gal igen. Så gik jeg i fitness center for at træne musklerne op, blev undersøgt og scannet, gik til fysioterapeut – og prøvede igen. Og igen. Og igen. Men det duede ikke.

Nu forsøger jeg at komme til at løbe igen  Jeg vil se, om jeg med søgning af informationer,  udveksling af erfaringer, målrettet genoptræning og deling af værdifuld viden på denne blog, kan skabe et lillebitte løbemirakel. Hvis du har lyst til at læse med – bidrage med erfaringer, viden eller andet – så siger jeg – tusind tak!