Ondt i lysken ved løb – hvad kan man gøre?

Træmand med ondt i lyskenDer kan være mange grunde til at man får ondt i lysken ved løb, og det kan være ret komplekst at finde ud af hvor smerterne stammer fra.Hvad kan man gøre? Jeg har fået lov til at vise en video fra Move2Peak, der rigtig fint beskriver symptomer på – og årsager til ondt i lysken…..

Hvorfor får man ondt i lysken ved løb?

Jeg har søgt og ledt efter forklaringer på, hvorfor man får ondt i lysken ved løb. Jeg ved, at mine problemer startede, da jeg satte distancen op fra 5 til 10 km. Men jeg ved ikke hvorfor mine lyskeproblemer kom. Jeg ved heller ikke hvorfor, de stadig er her efter flere år, eller hvad jeg kan gøre for at få dem væk.

Jeg synes, jeg har prøvet alt! Jeg har holdt pauser, lavet øvelser, konsulteret læger, dyrket styrketræning, fået hjælp af fysioterapeuter. Men det har ikke hjulpet endnu. Eller det har kun hjulpet midlertidigt.

Måske er jeg bare nødt til at stoppe med at løbe. Men det der med at give op – det er jeg bare ikke ret god til. Og jeg vil bare være ked af at stoppe med mit løb.

Så jeg bliver ved med at lede efter forklaringer. Lige lidt endnu. Hvorfor får man ondt i lysken – og hvad kan man gøre ved det?

Det kan være komplekst at finde årsagen

I min søgen efter forklaringer på lyskesmerter, faldt jeg over en video på Youtube. Den forklarer hvor komplekst, det kan være at finde frem til årsagen til ondt i lysken. Men den giver også et håb om, at det rent faktisk kan lade sig gøre, at gøre noget ved årsagerne lyskeproblemer.

Videoen varer lidt mere end 7 minutter. Den er produceret af Move2Peak, og jeg har fået lov til at vise videoen på min blog. (Tusind tak for det).

Vil du vide mere om Move2peak, kan du finde dem herhttps://move2peak.dk

Tilbage til forsiden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *